keskiviikko 7. elokuuta 2013

Paska fiilis

Liikaa vapaa-aikaa, ehtii liikaa pyöritellä asioita päässä. Samat ajatukset koko ajan. Tuun kohta hulluks! Eikä oo ketään kelle puhua niistä, menin pilaamaan välit parhaimpiin kavereihin. Oma vikaha se oli, mut ei se oloa helpota.


















Tolta musta tuntuu. En ansaitse olla onnellie, ku oon aiheuttanu niin paljo paskaa muille. Tiiän, ettei se oo totta, mut silti vaa tuntuu sille. En osaa olla onnellinen pienistä asioista. Mikään ei tunnu olevan tarpeeks, et nostais mun mielialaa. Sitähä ne mun kaveritki sillon yritti, ku ne tuli käymää. Ja mä vaan aiheutin lisää paskaa. Miksen osaa olla tyytyväinen mihinkää??

-Miia

5 kommenttia:

  1. Liikaa vapaa-aikaa, oisit onnellinen kun sulla on sitä..jotkut on painanu kesän täysillä töissä ja alottaa koulun heti perään- ei oo ihan herkkuja näinkään! Mut en valita, jokainen tekee omat ratkasut ja elää niiden mukaan. Täytyy vaan ymmärtää, että elämä, ajankäyttö ja onnellisuus on kaikki itsestä kiinni! Jos et tee mitään muuttaaksesi elämääsi, ei se varmasti muutu. Rohkeesti vaan kokeileen uutta ilman turhia ennakkoluuloja ja mietiskelyä! Elämä kyllä ohjaa jokaista siihen suuntaan mihin itse haluaa, sen eteen vaan täytyy olla valmis tekemään jotain :)

    VastaaPoista
  2. Sun pitäs vaa jotenki yrittää muuttaa sun asennettaja, koska jos ajattelee kokoajan ikäviä nii sillon tuskin ees huomaa jos jotain kivaa tapahtuu. Jos vaan aina vellot menneessä nii sulta menee koko elämä ohi. Ei tietenkää oo helppoo unohtaa, mut ehkä sun kannattas käydä kaikki ikävät asiat kunnolla läpi nii että voisit päästä niitten yli. Jos sulla on joku hyvä kaveri tai perheenjäsen jolle voit puhua nii kannattaa tai varmaan paras vaihtoehto olis jos kävisit puhumassa jollekin ammattilaiselle. Joka tapauksessa mun pointti on että tee asioille jotain ennekun on oikeesti liian myöhästä.

    VastaaPoista
  3. Sinuna pyytäisin kavereiltasi anteeksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Asiattomat kommentit jäävät julkaisematta, eli älä edes vaivaudu.