lauantai 3. elokuuta 2013

Kotona jälleen

Kotiuduin tosiaan, eilen. Olin matkustamisen jälkeen vaan nii väsyny, etten jaksanu päivitellä mitään isompia. Kaikenlisäks juna oli yli puol tuntia myöhän, vaikka eipä ne meinaa koskaan olla ajallaan. Mun myöhässä olo ennätys ei varmaan tuu hajoon vuosiin. Parhaimillaan juna on ollu myöhäs melkeen viis tuntia. Tää oli joku pari vuotta sitte.

Kirjottelen siit mitä isäl sit kävi tarkemmi tulevalla viikolla. Aion ottaa viikonlopun rennosti. Viikolla pitää kans kääntää unirytmi kohilleen. Nyt kesällä on päässy repsahtaan pahasti. Täytyy varmaan käyttää jo hyväks toteamaa käytäntöö, valvoo yks yö kokonaan. Seuraavana iltana väsyttää kyl sit makiasti. Asuntopostaus pitää kans kirjotella täs joskus, kuvia en varmaankaa voi laittaa. Niitä varten pitäs kysyy äidin lupa, ja en ainakaa viel haluu sen tietävän blogista.

Koulun alkuun viikko, ois kesäloma voinu jatkuu vielä. Tänä lukuvuonna pitää opiskella ahkerasti, ettei jäis kursseja kesken enää yhtään. En haluu viimestä vuotta vetää kovin täyteen, ku tulee ylppäritki, vaikka kirjotan uskonnon jo ens keväänä alta pois. Mut 2014 kesäl onki sit 9 kirjaa luettavana, 5 ruotsin ja 4 yhteiskuntaopin kirjaa. Kunnon luku-urakka. Seuravaan, ja viimeiseen, kevääseen jää sit englanti ja äidinkieli. Toivottavasti saan kaikki läpi. Ruotsi mua eniten huolettaa, onneks voi viel viimesenä keväänä yrittää uudestaan, jos ei syksyl mee läpi. Sillä sen kirjotanki jo sillon. Mut toivotaan et menee kerralla läpi.

Kysymyksiä voi edelleen heittää, pikkasen tarttis viel lisää. Ne voi heittää joko tän postaukse kommentteihin tai sit muutamaa postausta vanhempaan.

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Asiattomat kommentit jäävät julkaisematta, eli älä edes vaivaudu.