tiistai 28. toukokuuta 2013

Koeviikko

2/3 kokeesta tehty. Kumpikaan tuskin tulee meneen läpi. Stressaa ihan liikaa. Luulen aina lukevani, mut sit ku saa koepaperin eteen, pää tyhjenee. Viime keskiviikkona oli hissa ja tänää filosofia. Viel on yhteiskuntaoppi jälellä.

Tänään oli hammaslääkäri. Tuloksena kaks reikää, ekat ikinä mulle. Pitkään sain säästyä poraamiselta. Syksyllä on vasta seuraava aika, jollon ne sit porataan. Ku ton sanoin äitille, se ragee. Ois kuulemma pitäny mennä aikasemmi, et ois se porauski menny ilmaseks viel. Minkä vitun minä sille voin, et on reikii.  Ihan tarpeeks ottaa päähän muutenki, ja sit tullaan viel valittamaan asioista joille en hitto voi mitää. Ihme säästämisvimma sillekki tullu.

Kohta kesäloma, jee. Ei tartte ajatella koulua, enemmän vapaa-aikaa. Niin, paitsi et mul on se hemmetin kesälukio. Kaks viikkoo, ja sit isälle. Kesäkuu tulee siis oleen ihan perseestä. Heinäkuussa on Animecon, ja pari mun kaverii on tulossa tänne sillon. Elokuussa meen ennen koulujen alkua viel käymään isällä, ihan vaan pakon takia. Ettei tuu sitä jatkuvaa valitusta siitä etten käy siel tarpeeks. Käyn siel muutenki oikeestaa vaan sen takii, et nään mun pikkuveljee. Vasta sekin oli pieni vauva, nyt jo viis vuotias iso poika. Aika menee liian nopeeta.

Tälläst tänää. Muutama kysymys ku tulee viel, ni sit laitan vastaukset. Niitä voi laittaa joko tähän tai edelliseen postaukseen. Blogin katselukerratki pamahti yli 800. Kohta jo 900. Iso kiitos siitä! Lukijaksikin saa liittyä.

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Asiattomat kommentit jäävät julkaisematta, eli älä edes vaivaudu.